Diensten

Gehoorzaamheid Cursussen

Dieren, net als mensen, moeten een passend onderwijs krijgen om zich aan te passen aan de omgeving waarin zij zullen leven en ze moeten de sociale regels leren. Onze filosofie verhoogt het vermogen van de hond om te luisteren en gehoorzamen aan de bevelen van zijn/haar eigenaar/eigenares met behulp van positieve versterking en tijdige correctie, aangepast aan de individuale vaardigheden, zodat het leren is verbeterd dankzij de aandacht en motivatie van de hond. Onze lering is gebaseerd op de oprichting van een band en hiërarchie.

Tegelijkertijd, trainen wij niet alleen de hond, maar we leren ook de eigenaar/eigenares onze technieken, zodat hij/zij de commando's goed kan doorgeven, de lichaamstaal van de hond kan leren om de behoeften en het natuurlijke gedrag van de honden te anticiperen en te begrijpen. De eigenaar/eigenares speelt een belangrijke rol in deze cursussen omdat hij/zij het respect van de hond moet verdienen, zodat het luistert naar hem/haar in de toekomst buiten de klas, dus hij/zij dient consistent te zijn en geduld te hebben om het doel van die cursus te bereiken.

Deze cursussen zijn gericht op iedereen die geïnteresseerd is in het leren en het verbeteren van zijn/haar training technieken in honden gehoorzaamheid. De cursussen zijn ook gericht op honden van alle leeftijden, maar we raden te beginnen zo snel mogelijk; hoe jonger de hond is, hoe sneller en gemakkelijker het leert. De minimale duur van deze cursus is 7 weken.

Deze cursussen kunnen worden genomen in individuele en groepslessen. Wij raden groepslessen, vooral in het basis- en intermediaire niveau, dus wij kunnen van elkaar leren terwijl wij socialiseren onze honden, heel belangrijk om betere resultaten te bereiken, en we leren ze om te luisteren alleen naar de commando's gegeven door hun eigenaren, verzorgers of mensen in hun omgeving.

Wij bieden verschillende niveaus:

Foto's